Zoeksuggesties

{{{name}}}

Product suggesties

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Bosbouw thema`s

{{{name}}}


Nieuw
Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Onze sterke partner voor de bescherming van het bos:
Schutzgemeinschaft Deutscher Wald e.V.

Nauw aan ons hart: Samen met de SDW (Schutzgemeinschaft Deutscher Wald e.V.) zetten we ons in voor een zorgvuldige omgang met bos en natuur. De SDW is een verbond van vrienden van het bos dat zich sinds 1948 via allerlei projecten en initiatieven inzet voor het behoud, de instandhouding en juiste omgang met onze bossen.

Schutzgemeinschaft Deutscher Wald e.V.

Daar gaat het ons om

Langdurige partners: Wij willen de SDW ondersteunen bij dit nuttige werk voor bos en natuur. Via regelmatige inzamelingsacties en gezamenlijke projecten willen we bijdragen aan een duurzame en actieve samenwerking.

Aandacht voor een belangrijk thema

Maar alleen geld geven vinden we niet genoeg. Daarom willen we ook uw aandacht vragen voor een thema dat ons allemaal aangaat en waarvan we zeker weten: het ligt ook u na aan het hart!

Projecten

Gezamenlijke projecten van KOX en de SDW

Bomen planten WaldMobil

We verheugen ons op nog veel mooie projecten met de SDW. Houd ons in de gaten en kom snel weer kijken!

Thema aanbevelen

Overige inhoud

terug

Toestemming voor gegevensverwerking

We willen gebruikmaken van diensten van derden om de webshop en onze diensten te verbeteren en optimaal vorm te geven (handige functies, optimalisering webshop). Verder willen we reclame maken voor onze producten (sociale media/marketing).
Daarvoor kunt u hier toestemming geven en deze te allen tijd intrekken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Instellingen