Zoeksuggesties

{{{name}}}

Product suggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Bosbouw thema`s

{{{name}}}Nieuw
Aanmelden voor de Nieuwsbrief
Haix

KOX en HAIX – succesfactoren voor een exclusieve en goede samenwerking

HAIX behoort als innovatieve fabrikant van functionele hightech schoenen al jaren tot de marktpartners waarmee wij een bijzondere relatie onderhouden die o.a. gebaseerd is op de gezamenlijke ontwikkeling van producten. De internationale marktleider voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en design – met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Tot de klanten van HAIX behoren de legendarische firefighters van New York en de brandweerlieden van New Mexico tot Hamburg en hulpverleners voor catastrofegebieden. Het in 1948 opgerichte en wereldwijd erkende topmerk voor functionele schoenen uit het Beierse Mainburg onderscheidt zich tevens door zijn praktijkgerichte nieuwe ontwikkelingen. Daartoe behoren onder meer de samen met KOX ontwikkelde duro XT en KOX Protector zaaglaarzen voor de jacht en bosbouw die uitsluitend bij ons verkrijgbaar zijn. Om wille van de veiligheid en het comfort onder winterse omstandigheden in het bos, is er in de Protector bijvoorbeeld een waterdicht GORE-TEX®membraan verwerkt. De stalen tussenzool is weggelaten om warmte voor de voeten te behouden. Het vetersysteem met snelhaken waarborgt de optimale pasvorm en biedt veilige en stabiele steun. Ook bij de ontwikkeling van de duro XT zijn de wensen en suggesties van KOX klanten meegenomen. Vanwege de bijzondere materialen en afwerking is het model buitengewoon geschikt voor bosbouwprofessionals.

Gezamenlijke ontwikkelingen van KOX en HAIX

Robuust en comfortabel hightech schoenen

Haix Protector Forest zaagschoenen

Haix Protector Forest zaagschoenen

Oranje

De Protector Forest van HAIX combineert comfort en functionele snijbescherming met een moderne look.

Zijn gepolsterde teenbeschermingsplaat is bijzonder breed en hoog. Deze beschermt uw voeten optimaal tegen vallende zware voorwerpen, zoals takken. Dankzij het '2-zone lacing system' van HAIX kunt u het voet- en schachtgebied apart aansnoeren. Hierdoor sluit de zaagschoen perfect aan op uw voet en voelt u zich daar de hele dag prettig in.
vanaf 284,60 €
naar het product

Haix Protector Alpin zaagschoen

Haix Protector Alpin zaagschoen

de bergschoen onder de zaagschoenen

De Protector Alpin is de bergschoen onder de zaagschoenen. Hij is ontworpen voor gebruik in steil terrein. De vormstabiele zool met het robuuste terreinprofiel garandeert stabiliteit op los gesteente en keien.
376,12
naar het product

Veiligheidsschoen Airpower R26

Veiligheidsschoen Airpower R26

stevige en duurzame veiligheidsschoen

De Airpower R26 werkschoen van Haix biedt optimaal loopcomfort: enkelhoog en licht, demping, goede grip op de ondergrond en isoleert tegen zowel hitte als kou. Het is dan ook een schoen die fijn zit en die u de hele dag door kunt dragen. Hij gaat bovendien lang mee, want hij is gemaakt van bijzonder duurzame materialen.
SALE -20 % - uitverkoop
in plaats van 142,25 €
slechts 113,80
u bespaart 20 %
naar het product

Haix Vrijetijdsschoenen BLACK EAGLE Adventure 2.0

Haix Vrijetijdsschoenen BLACK EAGLE Adventure 2.0

Black-Citrus

Schoenen voor avonturiers die graag de gebaande paden verlaten.

Deze waterdichte vrijetijdsschoen met het perfect ademende GORE-TEX®-membraan is optimaal voor goed begaanbaar terrein. Optimale demping, zool met goede grip en stabiliteit voor de voet. Alle componenten zijn zeer slijtvast voor een lange levensduur.
SALE -20 % - uitverkoop
in plaats van 152,41 €
slechts 121,92
u bespaart 20 %
naar het product
Deel pagina

Heeft u vragen of niet gevonden wat u zocht?

Telefonisch advies
078 15 82 22

ma - vr: 09.00 - 17.00 uur

Overige inhoud

terug