Zoeksuggesties

{{{name}}}

Product suggesties

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Bosbouw thema`s

{{{name}}}


Nieuw
Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Halder

Halder

Betrouwbaar bosbouwgereedschap en terugslagvrije hamers met traditie

Halder staat bekend om zijn bijzonder hoogwaardige en betrouwbare terugslagvrije hamers en bosbouwgereedschappen. Het bedrijf produceert en verkoopt ook gestandaardiseerde onderdelen, opspansystemen en luchtvaartproducten. Het bedrijf werd in 1938 opgericht door Erwin Halder, ingenieur en verwoed knutselaar. Het begon allemaal met de terugslagvrije Simplex-hamer. Halder is tegenwoordig wereldwijd actief in vier productsectoren en telt ruim 200 medewerkers. De kleine werkplaats in het Zuid-Duitse Achstetten-Bronnen is uitgegroeid tot een imposant complex met kantoren en productiefaciliteiten die continu werden uitgebreid en gemoderniseerd. Het is altijd een familiebedrijf gebleven waar met Stefan Halder inmiddels de derde generatie aan het roer staat. De missie van grootvader Erwin staat nog altijd fier overeind: klanten uit de industrie, ambachtelijke sector en handel voorzien van betrouwbare producten en service van de hoogste kwaliteit.

Deel pagina

Heeft u vragen of niet gevonden wat u zocht?

Telefonisch advies
078 15 82 22

ma - do: 08.00 - 16.00 uur

terug

Toestemming voor gegevensverwerking

We willen gebruikmaken van diensten van derden om de webshop en onze diensten te verbeteren en optimaal vorm te geven (handige functies, optimalisering webshop). Verder willen we reclame maken voor onze producten (sociale media/marketing).
Daarvoor kunt u hier toestemming geven en deze te allen tijd intrekken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Instellingen